Sonuçlardaki 'dahili PageRank' ne anlama geliyor?

LinkJuice'e yeni misiniz? Buradan başlayın — kurulum, CSV dışa aktarma ve ilk analiz.
Post Reply
zeynep_w

Sonuçlardaki 'dahili PageRank' ne anlama geliyor?

Post by zeynep_w »

LinkJuice sonuçlarımda 'dahili PageRank' adlı bir sütun görüyorum. Bu Google'ın PageRank'ıyla aynı mı? Nasıl hesaplanıyor?
Selin Y.

Re: Sonuçlardaki 'dahili PageRank' ne anlama geliyor?

Post by Selin Y. »

Dahili PageRank, yalnızca dahili bağlantı grafiğinize dayanan göreceli bir puandır — Google'ın PageRank'ıyla doğrudan bir ilişkisi yoktur.

1,0 puanı, sayfanın ortalama bir equity payı aldığı anlamına gelir. 1,5'in üzerindeki puanlar iyi hub'lardır; 0,3'ün altı, sayfanın dahili olarak zayıf bağlantılı olduğu anlamına gelir.
Emre

Post by Emre »

Söylenenlere eklemek istiyorum — geçen ay aynı sorunla karşılaştım. Benim için kilit nokta, taramanın JavaScript işleme modunda ayarlandığını doğrulamaktı. Bu, Screaming Frog'un bulduğu bağlantı sayısını iki katına çıkardı.
Selin

Post by Selin »

Ek bir ipucu: puanlar başta kafa karıştırıcı görünse bile PageRank'a göre azalan sırayla sıralayın ve ilk 10'u GA4 oturumlarınızla karşılaştırın. Korelasyon genellikle açıktır. Yüksek trafikli sayfaların aynı zamanda yüksek dahili PageRank'ı olması gerekir.
Post Reply