Sonuçlardaki 'dahili PageRank' ne anlama geliyor?
Sonuçlardaki 'dahili PageRank' ne anlama geliyor?
LinkJuice sonuçlarımda 'dahili PageRank' adlı bir sütun görüyorum. Bu Google'ın PageRank'ıyla aynı mı? Nasıl hesaplanıyor?
Re: Sonuçlardaki 'dahili PageRank' ne anlama geliyor?
Dahili PageRank, yalnızca dahili bağlantı grafiğinize dayanan göreceli bir puandır — Google'ın PageRank'ıyla doğrudan bir ilişkisi yoktur.
1,0 puanı, sayfanın ortalama bir equity payı aldığı anlamına gelir. 1,5'in üzerindeki puanlar iyi hub'lardır; 0,3'ün altı, sayfanın dahili olarak zayıf bağlantılı olduğu anlamına gelir.
1,0 puanı, sayfanın ortalama bir equity payı aldığı anlamına gelir. 1,5'in üzerindeki puanlar iyi hub'lardır; 0,3'ün altı, sayfanın dahili olarak zayıf bağlantılı olduğu anlamına gelir.
Söylenenlere eklemek istiyorum — geçen ay aynı sorunla karşılaştım. Benim için kilit nokta, taramanın JavaScript işleme modunda ayarlandığını doğrulamaktı. Bu, Screaming Frog'un bulduğu bağlantı sayısını iki katına çıkardı.
Ek bir ipucu: puanlar başta kafa karıştırıcı görünse bile PageRank'a göre azalan sırayla sıralayın ve ilk 10'u GA4 oturumlarınızla karşılaştırın. Korelasyon genellikle açıktır. Yüksek trafikli sayfaların aynı zamanda yüksek dahili PageRank'ı olması gerekir.