Hangi sayfaların daha fazla dahili bağlantıya ihtiyaç duyduğunu nasıl önceliklendiririm?
Hangi sayfaların daha fazla dahili bağlantıya ihtiyaç duyduğunu nasıl önceliklendiririm?
Daha fazla dahili bağlantıdan yararlanabilecek yüzlerce sayfam var. Maksimum SEO etkisi için önce nereye odaklanacağıma nasıl karar veriyorum?
Re: Hangi sayfaların daha fazla dahili bağlantıya ihtiyaç duyduğunu nasıl önceliklendiririm?
Bu çerçeveyi kullanın: LinkJuice PageRank verilerinizi GSC gösterim verilerinizle çapraz referanslayın. Yüksek gösterime ancak düşük dahili PageRank'a sahip sayfalar en yüksek öncelikli hedeflerinizdir.
Re: Hangi sayfaların daha fazla dahili bağlantıya ihtiyaç duyduğunu nasıl önceliklendiririm?
Tamamen katılıyorum. En güçlü sayfalarınızdan çıkan bağlantılara da bakardım. Ana sayfanız 200'den fazla şeye bağlantı veriyorsa odağını kaybeder. Bu listeyi ticari sayfalara odaklanmış 30-40 bağlantıya indirmek bizim için kayda değer bir fark yarattı.
Veri noktası: bu analizi 80.000 sayfalık bir e-ticaret sitesi için yaptık ve Chrome'da çalışma süresi 2 dakikanın altındaydı. Sadece yetim sayfa tespiti bize yaklaşık 15 saatlik manuel denetim çalışmasını kurtardı.